Succesul incepe cu promovare online

Te-ai intrebat vreodata cum se face ca unele afaceri au success si a ta parca nu merge cum ti-ai dorit? Ce fac acele afaceri diferit de ce faci tu? Si de ce nu poti sa faci si tu acelasi lucru? Raspunsul la toate aceste intrebari este promovarea.

2O campanie de promovare eficienta are loc pe doua fronturi complementare: promovare online si promovare offline. Campaniile de promovare online sunt destul de noi pe piata noastra, abia au aproximativ 10 ani, insa devin tot mai eficiente pe zi ce trece. Antreprenorii care reusesc pe piata din 2015 sunt antreprenori care stiu ca trebuie sa-si faca afacerea vizibila peste tot unde exista potentiali clienti.

De aceea aleg sa investeasca sute de euro in campaniile de promovare online si uneori chiar mii de euro  pentru campaniile offline. In acestea intra publicitatea televizata, publicitatea de radio, publicitatea tiparita-pliante, ziare, brosuri, reviste.

La o privire de ansamblu ti se pare ca promovarea offline este mai eficienta? S-ar putea sa gresesti, pentru ca depinde de grupul tinta al clientilor tai. Daca printre clientii tai se numara mai mult pensionari sau casnice, atunci promovarea offline este reteta succesului tau, insa daca clientii tai sunt tineri, activi, adulti pana in 50 de ani, atunci nu ii cauti unde trebuie.

Pentru acesta iti trebuie o campanie de promovare online. O campanie de publicitate online are avantajul ca este mai ieftina, si ca ajunge mai rapid la potentialii tai clienti.

Mai mult, nu clientii sunt la dispozitia ta(asa cum se intampla in campaniile offline) ci afacerea ta este la dispozitia lor, asa cum ar trebui sa fie.

Mai mult de jumatate dinpotentialii tai client isi petrec zilele si noptile in mediul online, asa ca ar fi o greseala sa nu incerci sa ajungi la ei. O investitie relative mica, poate face minuni pentru afacerea ta, in doar cateva luni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s