Cum se realizeaza corect procesul de optimizare web?

Pentru ca serviciul de optimizare web sa fie realizat corect si eficient, astfel incat acesta sa dea cele mai bune rezultate intr-un timp cat mai rapid, trebuie tratate in paralel doua directii, pentru ca site-ul sa beneficieze de o buna indexare in motoarele de cautare: optimizare On-Page si optimizare Off-Page.

 

In cazul serviciului de optimizare web On-Page, trebuie intretinute cateva activitati care ar ajuta la indexarea site-ului in motoarele de cautare. Se pot face communicate de presa, se pot urca filmulete pe diferite site-uri, se poate beneficia de pe urma retelelor de socializare, se pot face campanii AdWords, se pot crea discutii pe forumuri si pe diverse retele sociale.

In ceea ce priveste optimizarea seo On-Page, trebuie sa se aiba in considerare urmatoarea gama de activitati: crearea unui design SEO Friendly, care sa poata capta navigatorii online si sa ii tina cat mai mult pe site si in acelasi timp sa ii faca sa reveina pe acea platforma, verificarea constanta a “varstei” fiecarui link din intriorul unui site si redirectionarea linkurilor vechi catre cele noi, scrierea codului intr-o maniera cat mai eficienta, astfel incat citirea si incarcarea paginii sa fie cat mai rapida, evitarea linkurilor catre alte site-uri, pentru a nu se oferi autoritatea catre acestea, redirectionarea paginilor care nu mai sunt existente catre pagina principala a site-ului, astfel incat sa se evite situatiile neplacute in care un anumit utilizator este trimis catre o pagina inexistenta, scrierea META titlurilor si META descrierilor si definirea cuvintelor cheie pentru fiecare pagina, acestea fiind nevoite sa fie cat mai relevante. In ceea ce priveste continutul site-ului, acesta trebuie sa fie cat mai relevant pentru utilizatori si sa contina cuvinte cheie prin care sa se realizeze indexarea, acesta nu trebuie sa fie duplicat, iar paginile trebuie updatate frecvent. Site-ul trebuie gazduit pe servere de incredere, astfel incat sa beneficieze de o incarcare rapida.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s